تالار گفتگو کامپیوتر، اینترنت و موبایل: تجربه ای از کار کردن با سایت i30t - تالار گفتگو کامپیوتر، اینترنت و موبایل

Jump to content

صفحه 1 از 1
  • You cannot start a new topic
  • نمی توانید پاسخ دهید

تجربه ای از کار کردن با سایت i30t امتیاز موضوع: -----

#1 کاربر آفلاین است   Dr.Fox آیکون

• Administrator
  • آیکون
گروه:
مدیر ارشد

Posted 24 ژوئیه 2007 - 11:13

با توجه به اینکه در مورد سایت تبلیغاتی i30t و موضوع اطمینان به این سایت، از من زیاد سوال می شه تصمیم گرفتم تجربه ی خودم رو طی مدت 3 ماه گذشته در اینجا بنویسم شاید بدرد آیندگان بخوره ;)

قبل از i30t می تونم بگم با 10 تا 15 سایت تبلیغاتی دیگه کار کرده بودم و بدلیل ضعف هایی که هرکدوم داشتند اشتراک خودم رو در اونها حذف کرده بودم اما دو عامل در مورد سایت i30t نظر من رو به خودش جلب کرد که باعث شد تبلیغات این سایت در وین بتا نمایش داده بشه. اول زیبا بودن ظاهر تبلیغات اونها و دوم مبلغ 10 ریال بابت هر کلیک که نسبت سایت های مشابه تقریبآ مناسب بود.

مدت سه ماه گذشته بود و من کم کم متوجه شدم این سایت از شرکت هایی که قصد تبلیغ دارند بابت هر کلیک بیش از 25 ریال دریافت می کنه و از این مقدار فقط 10 ریال رو به مدیران سایت ها پرداخت می کنه و بقیه یعنی سهم بیشتر به خود اونها تعلق می گیره !

از طرف دیگه تعداد نمایش تبلیغات در سایت وین بتا از مرز 1.800.000 بازدید گذشته بود و مبلغ دریافتی چون بر اساس کلیک آن هم 10 ریالی حساب می شد فقط به 25.000 تومان رسیده بود. اما باز جای شکرش باقی بود که بدلیل رسیدن به مبلغ 25.000 تومان اکنون می شد تجربه ی اولین دریافت اینترنتی را از یک سایت تبلیغاتی وطنی داشت !

در تاریخ 30/3/86 از طریق "سیستم" تقاضای دریافت وجه را انجام دادم و پس از گذشت 4 روز یک ایمیل برای من آمد که اگر پول خود را می خواهید ایمیل را تائید کنید، که مجددآ تائید شد.

11 روز گذشت و هیچ خبری از ارسال پول نشده بود تصمیم گرفتم جهت یادآوری به صورت مستقیم برای مدیران سایت ایمیل ارسال کنم که متن آنرا در زیر می بینید:

نقل قول

با سلام

با وجود اينکه در تاريخ 30 خرداد درخواست دريافت وجه رو کردم اما تا امروز با گذشت 11 روز و به رقم تائيد انواع ايميل هاي ارسال شده توسط سيستم، هيچ پولي به حساب من واريز نشده است.

خواهشمند است ضمن بررسي اين موضوع جواب آنرا براي من ارسال کنيد که چرا بايد مدت 11 روز دريافت پول طول بکشد آنهم با وجود مکانيزه بودن سيستم پرداخت.

با تشکر
علي پارسا

و اما جواب I30t که با تاخیر و 3 روز بعد ارسال شد.

نقل قول

Ba Salaam,
Dooste aziz, in mozoo marboot be adame emkane pardakht be soorate online dar hale hazer mibashad ke be hamin dalil ma pardakht ha ra be soorate dore-ei va yekja anjam midahim, ama dar hale mozakere ba bank haye MELLI va SADERAT mibashim ta dar soorate emkan, pardakht ha be soorate Online va belafasele pas az sabte darkhast baraye shoma ersal shavad.
Ba poozesh az in mozoo, pardakhte shoma hatman dar toole in hafte anjam khahad shod.

Ba Tashakor

هفته ای که قول پرداخت در آن داده شده بود به اتمام رسید، هیچ پولی پرداخت نشد و درآمد من که هنوز تبلیغات i30t را نمایش می دادم به عدد 30.000 رسیده بود. مجددآ در 22/4/86 یعنی 22 روز بعد با مدیران این سایت تماس گرفتم، اما اینبار بر خلاف گذشته دیگر جوابی به ایمیل ها داده نمی شد.

http://winbeta.net/temp/i30t.gif

امروز که این مطلب را می نویسم بیشتر از یک ماه گذشته است، درآمدی از این سایت کسب نشده و سایت تبلیغاتی i30t هر روز سایت ها و وبلاگ های بیشتری را برای کسب درآمد اینترنتی ترقیب می کند!
0

#2 کاربر آفلاین است   microdump آیکون

گروه:
عضو انجمن

Posted 28 ژوئیه 2007 - 04:19

متشکرم
از اینکه تجربه خود را در اختیار ما قرار می‌دهید تا گول نخوریم!! B)
0

#3 کاربر آفلاین است   payadesign آیکون

گروه:
عضو انجمن

Posted 08 مه 2008 - 09:47

سلام
سوران هم به این سایتهای که پول رو نمیدن اضافه کنید
0

#4 کاربر آفلاین است   سینا مداح آیکون

• عضو رفه ای انجمن
  • آیکون
گروه:
مدیر ارشد

Posted 08 مه 2008 - 10:31

مشاهده پستpayadesign, on May 8 2008, 04:47 AM, said:

سلام
سوران هم به این سایتهای که پول رو نمیدن اضافه کنید

مطمئنید ؟ :unsure:
0

#5 کاربر آفلاین است   ITLine آیکون

• نسبتاً حرفه ای
  • آیکون
گروه:
مدیر انجمن

Posted 09 مه 2008 - 10:34

بعد میگن چرا از سایتهای وطنی اعطمینان نمیکنید !!
0

#6 کاربر آفلاین است   سینا مداح آیکون

• عضو رفه ای انجمن
  • آیکون
گروه:
مدیر ارشد

Posted 09 مه 2008 - 11:22

جدآ کسی اگر بتونه شرایط گوگل رو فراهم کنه، Google Adsense بهترین انتخابه :)
0

#7 کاربر آفلاین است   irwebmasters آیکون

گروه:
عضو انجمن

Posted 15 مه 2008 - 07:38

سلام

سایت تبلیغ اینفو با هدف گسترش تجارت الکترونیک به بررسی کامل سوابق کلیه سیستم های تبلیغاتی ایرانی می پردازد.
از طریق یکی از وبمسترها از تجربه شما درباره سیستم تبلیغاتی i30t مطلع شدیم.

لطفا نتایج پیگیریهای خود را تا امروز به همراه تصاویر مدارک و مستندات خود درباره کلیه سیستم های تبلیغاتی که باآنها آشنایی دارید را برای ما ارسال کنید تا به اطلاع تمامی وبمسترها برسد.

همچنین شما می توانید در سایت تبلیغ اینفو با سوابق کامل 14 سیستم تبلیغاتی ایرانی آشنا شوید.

ورود به سايت سيستم هاي تبليغاتي در ايران

تبلیغ اینفو

TablighInfo.com

TablighInfo.IR

0

صفحه 1 از 1
  • You cannot start a new topic
  • نمی توانید پاسخ دهید

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users